Halloween party ideas 2015

 Τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ μεταφέρεται πλέον η οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα, αφού οι πωλήσεις τους εμφανίζονται σημαντικά μειωμένες τον Νοέμβριο. Μείωση κατά 10,9% παρουσιάζει ο δείκτης των λιανικών πωλήσεων, περιλαμβάνονται και τα καύσιμα, τον Νοέμβριο του 2009 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2008, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Τον Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2009, η μείωση είναι της τάξεως του 1,6%.


 Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής και Τηλεοπτικών Συστημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να παρουσιάσουν τα δικά τους βίντεο και ταινίες μικρού μήκους, και να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό e-movie, μέσω της ιστοσελίδας http://www.emovie.gr/

Radioactive1076 - The Free Web Radio


 Την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής υποστήριξης για τέσσερα προϊόντα της ανακοινώνει η Microsoft και καλεί τους χρήστες να προχωρήσουν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού τους συστήματος.
 Η ανακοίνωση αυτή αφορά στα προϊόντα Windows XP Service Pack 2, Windows 2000 Server και Windows 2000 Professional, των οποίων η υποστήριξη λήγει στις 13 Ιουλίου 2010, καθώς και στα Windows Vista RTM, των οποίων η υποστήριξη τερματίζεται στις 13 Απριλίου.
 Οι χρήστες των λειτουργικών αυτών συστημάτων θα πρέπει μέχρι τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες να έχουν υλοποιήσει τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις, ούτως ώστε να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη υποστήριξη για τα προϊόντα τους και τη σωστή ροή της λήψης ενημερώσεων, όπως προβλέπεται από την πολιτική Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.


 Ο καινοτόμος υπολογιστής αποτελεί μια πλήρη ψηφιακή συσκευή που υποστηρίζει όλα τα πολυμέσα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηλεκτρονικό βιβλίο. Οι χρήστες του θα μπορούν να σερφάρουν με ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, να ακούν μουσική, να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, να αποθηκεύουν φωτογραφίες, να διαβάζουν ηλεκτρονικές εκδόσεις βιβλίων, εφημερίδων και περιοδικών, να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να το χρησιμοποιούν και ως υπολογιστή.


 Ψηφιακή και διαδικτυακή λύση στο πρόβλημα της καταχώρισης και της ομαδοποίησης των αποδείξεων επιθυμούν να προσφέρουν αρκετές εταιρείες πληροφορικής, δίνοντας τη δυνατότητα της online καταχώρισης των δεδομένων...


 Μέχρι και διπλασιασμό των ασφαλίστρων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να αναμένουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων με την προσαρμογή της αγοράς του κλάδου στα ευρωπαϊκά επίπεδα.
 Ετσι ένα 1.400-1.600 κυβικών, για 6μηνο ασφάλιστρο, μετά το 2012 θα πληρώνει περίπου 400- 500 ευρώ, από περίπου 200-250 ευρώ που είναι σήμερα σύμφωνα με τον πρόεδρο της Interlife Ασφαλιστική Γ. Βοτσαρίδη...


 Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τελευταίας stable έκδοσης του browser Chrome. Η έκδοση 4 συνοδεύεται από δύο ιδιαίτερα σημαντικές βελτιώσεις, οι οποίες αναμένεται να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά του απέναντι σε άλλες προτάσεις, όπως ο Firefox της Mozilla. Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του Chrome, οι χρήστες του έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν επεκτάσεις, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν σε στάδιο beta. H "Google" μετά τα πρόσφατα φαινόμενα προσπάθειας hacking σε λογαριασμούς email αντιφρονούντων κατοίκων της Κίνας, έχει αρχίσει να προβληματίζεται για τον μέλλον της υπηρεσίας στη χώρα. Μέχρι πρόσφατα και κατόπιν συμφωνίας, η Google παρείχε τη δυνατότητα ελέγχου των πληροφοριών, μια μορφή λογοκρισίας, που προβάλλονται στις αναζητήσεις των κατοίκων της Κίνας, προκειμένου να έχει πρόσβαση στην αγορά της.


 Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, οι επιστήμονες θα έχουν εντοπίσει ένα δεύτερο πλανήτη, έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο οποίος θα είναι ο πρώτος που θα μοιάζει πραγματικά με τη Γη, δήλωσε ένας από τους κορυφαίους αστρονόμους του κόσμου, ο καθηγητής Μισέλ Μαγιόρ του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

1.Fireflies-Owl City-

2.Replay-Iyaz-

3.Don't Stop Believin'-Glee Cast-

4.Starstrukk-30H!3 feat. Katy Perry-

5.Riverside-Sidney Samson-

6.Won't Go Quietly-Example-

7.Don't Stop Believin'-Journey-

8.Broken Heels-Alexandra Burke-

9.Bad Romance-Lady Gaga-

10.One Shot-JLS-

Radioactive1076 - The Free Web Radio

 Πριν από τρεις μήνες, ο Thom York, ερμήνευσε μόνος του το κομμάτι "Lotus Flower" και όλοι θεωρήσαμε ότι είναι ένα νέο τραγούδι από την προσωπική του δισκογραφική πορεία! Το κομμάτι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album των Radiohead και το band φρόντισε να το παρουσιάσει στον τηλεμαραθώνιο που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την Αϊτή!
Radioactive1076 - The Free Web Radio

 Καινούρια χρονια με νέο πρόγραμμα και την ανάγκη να σας χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο κοντά μας, όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα με την καλύτερη διάθεση!!! Αν έχετε βαρεθεί τα ιδια και τα ίδια συντονιστήτε κάθε μέρα απο το απόγευμα μέχρ αργά το βράδυ και το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι θα περάσετε ωραία!!! Καλή ακρόαση! 
Radioactive1076 - The Free Web Radio
Από το Blogger.