Halloween party ideas 2015


Σνφμύωα με μαι έυρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπααιζ, δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη. Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς και να μροπεττίε να τις δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Ατίπτσυεο ε;


Ο radioactive σας εύχεται καλό καλοκαίρι. Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι παραλίες μας θα πρέπει όλοι μας να φροντίζουμε να είναι καθαρές. Η συμβουλή μας για να περάσετε όμορφες διακοπές, είναι να ξεχάσετε για το διάστημα αυτό την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε, φορτίζοντας έτσι τις μπαταρίες σας. Εάν κάποιοι από εσάς δεν καταφέρεται να πάτε φέτος διακοπές λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, κουράγιο φίλοι μου κι εγώ ένας από εσάς είμαι. Δεν πειράζει εμείς θα κάνουμε τον χειμώνα διακοπές που θα δουλεύουν οι άλλοι(χι χι χι...)Καλό καλοκαίρι!!!

1. Ανακύκλωσε τα σκουπίδια σου(τα 2/3 των σκουπιδιών μας αποτελούνται απο ανακυκλώσιμα υλικά).
2. Χρησιμοποίησε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αντί για αυτές μίας χρήσεως(έτσι γλιτώνεις χρήματα και δεν χρειάζεται να ανακυκλώσεις τις άδειες μπαταρίες).
3. Χρησιμοποίησε όσο νερό σου χρειάζεται πραγματικά. Οι κλιματικές αλλαγές θα φέρουν λειψυδρία.
4. Μην ξεχνάς να σβήνεις το φώς. Το ανοιχτό φώς υπερθερμαίνει τον πλανήτη.
5. Αντικατάστησε τους κοινούς λαμπτήρες στο σπίτι σου με εξοικονόμησης ενέργειας(καταναλώνουν 4-5 φορές λιγότερη ενέργεια και έχουν 8-10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής).
6. Για μικρές διαδρομές, άφησε το αυτοκίνητο σου και ...κρατήσου σε φόρμα(για κάθε 1/5 χλμ. που διανύεις, το αυτοκίνητό σου εκπέμπει 1/2 κιλό διοξείδιο του άνθρακα).
7. Κλείσε τις ηλεκτρικές συσκευές σου όταν δεν τις χρησιμοποιείς, μην τις αφήνεις σε κατάσταση αναμονής(stand-by)
(μία τηλεόραση σε κατάσταση αναμονής μπορεί να καταναλώσει ετησίος 193* κιλοβατώρες, οι οποίες έχουν κόστος 16,6 ευρώ**, η εκπομπή του CO2 είναι 212 κιλά)(*Μέγιστη τιμή ετησίος. **Μέσο κόστος Ηλ. Ενέργειας).
8. Γέμισε όλο τον κάδο του πλυντηρίου ρούχων (μπορείς να γλιτώσεις εώς και 100 πλύσεις ετησίως) και μείωσε τη θερμοκρασία πλύσης.
9. Απόφυγε τις συσκευασίες μιάς χρήσης. Επίλεξε προϊόντα όπου οι συσκευασίες τους να μπορούν να ανακυκλωθούν.
10. Αντικατάστησε τον ηλεκτρικό σου θερμοσίφωνα με ηλιακό και το πετρέλαιο με φυσικό αέριο.
11. Έλεγξε τα υδραυλικά του σπιτιού σου για τυχόν διαρροές (μία βρύση που στάζει, μπορεί να καταναλώσει εώς 200 λίτρα μέσα σε διάστημα ενός μήνα).
12. Μην πετάς σκουπίδια στη θάλασσα όταν ταξιδεύεις (για την αποσύνθεση ενός φίλτρου τσιγάρου που έχει πεταχτεί στη θάλασσα θα χρειαστεί να περάσουν 1-5 χρόνια, ενός αλουμινένιου κουτιού 80-200 χρόνια, ενώ για ένα γυάλινο μπουκάλι 1.000.000 χρόνια).


Παραθαλάσσιο χωριό της νότιας Κέρκυρας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Οι κάτοικοι του φιλικοί σε κερδίζουν με την πρώτη επαφή. Ένα μέρος για πολλούς επισκέπτες που το επιλέγουν ξανά και ξανά για την ηρεμία και την αναζωογόνηση τους. Βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και διαθέτη όμορφες και καθαρές παραλίες. Η κύρια ασχολία των κατοίκων του είναι η αλιεία και αν βρεθείτε ποτέ στην Κέρκυρα μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το μέρος για φρέσκο ψάρι! Η δε διαμονή, θα σας ενθουσιάσει. Ο επισκέπτης έχει αρκετές επιλογές στην διάθεση του, να συνδυάσει βουνό με θάλασσα μαζί με όλες της ανέσεις της πόλης σε ένα χωριό που οι περισσότεροι από τους επισκέπτες εκτός από το να έρχονται κάθε χρόνο, δεν διστάζουν να φτιάξουν το εξοχικό τους εκεί! Το χωριό επίσης διαθέτη λιμάνι το οποίο φιλοξενεί από μικρές βαρκούλες μέχρι ολόκληρες ομάδες ιστιοπλοϊκών σκαφών! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο η αυξημένη κίνηση όλους τους καλοκαιρινούς μήνες και τα σαββατοκύριακα τον χειμώνα. Το μέρος σε μαγεύει και μια επίσκεψη σίγουρα θα σας πείσει.

Δυστυχώς για εμάς τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς το ραδιόφωνο έχει πάψει πια να είναι μέσω ψυχαγωγίας. Οι "play list" τύπου κονσέρβας δεν σταματούν ποτέ να προωθούν συγκεκριμένα μουσικά ακούσματα! Οι διαφημιστικές εταιρίες είναι κάθετες, για να δώσουν διαφήμιση απαιτούν και την ανάλογη μουσική! Στην επαρχία τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί πρέπει να ψάχνουν συνεχώς για πελάτες και να χαρίζουν κυριολεκτικά τον ραδιοφωνικό χρόνο τους. Έτσι εξηγείτε και η μεγάλη διάρκεια των διαφημιστικών spot! Στην πρωτεύουσα ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και η οργάνωση απαιτείται να είναι τέλεια. Οι εξαιρέσεις είναι μικρές. Η ισχύς που χρησιμοποιεί ένας ραδιοφωνικός σταθμός στην πρωτεύουσα είναι εξωπραγματική για τα λεγόμενα της επαρχίας! Έτσι η ανάγκη για τα λειτουργικά έξοδα αναγκάζει πολλές φορές τους σταθμούς να επιλέγουν μουσικές που πρέπει να παίξουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε διαφορετικές συνθήκες θα έκαναν το ίδιο! Στην επαρχία δεν υπάρχει ανταγωνισμός, μεγάλος τουλάχιστον και οι περισσότεροι σταθμοί συνεργάζονται αρμονικά.
Οι συνθήκες αναγκάζουν το ραδιόφωνο μέσω προβολής διαφημίσεων και όχι μέσω ψυχαγωγίας. Οι εξαιρέσεις τείνουν να χαθούν λόγο της οικονομικής κρίσης. Αβέβαιο το μέλλον του ραδιοφώνου τελικά.

O radio@ctive βρίσκεται σε κατάσταση ανασυγκρότησης. Αυτή την στιγμή τα μηχανήματα εκπομπής διαθέτουν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι εκπομπές του ραδιοφωνικού μας σταθμού θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν και οι τελευταίες νομικές διαδικασίες. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης: radioactive1076@gmail.com
Από το Blogger.